welkomHandleiding
voor onze website
Website van de landelijke organisatie
PCOB Afdeling Bodegraven-Reeuwijk
Uit het bestuur
   
PCOB Bodegraven doelstellingen, besturen, commissies, platformsdoelstelling

belangenbehartiging, overleg, persoonlijkbelangen

aktiviteitenactief

agendaagenda

archief meer informatieinfo/archief

links en allerleilinks/overig

kontakt informatiekontakt


     
  Hieronder vindt u
  • enkele algemene medelingen
  • waaronder over contributie door de penningmeester
De contributie: Als het mogelijk zou zijn, zouden we de contributie niet verhogen.
Als het toch gebeurt kunt in de Nieuwsbrief en op de pagina van de penningmeester op deze website (indien er informatie is en de pagina kan worden bijgewerkt) lezen waarom het noodzakelijk is en met hoeveel.
Al enkele jaren krijgt u geen acceptgiro (AC) voor het betalen van de contributie. Voor het betalen per overschrijving of met een acceptgiro, brengt de bank kosten in rekening. Door de contributie te innen via een automatische overschrijving, kunnen wij deze kosten besparen. Automatische betaling kunt u zelf regelen.
Per brief informeren wij u over de contributie, en de betalingsgegevens zodat u per internetbankieren kunt betalen. Maak het automatisch dat is makkelijk voor u en voor ons.

De website: Vanaf 15 december 2010 is de website van de PCOB afdeling Bodegraven te vinden op internet.
Overgenomen uit een nieuwsbrief: Als u PCOB Bodegraven-Reeuwijk intikt op een zoekmachine, bijv. Google, komt u vanzelf op de website door het getoonde adres aan te klikken. U kunt ook het adres www·pcobbodegraven-reeuwijk·nl in de adresbalk van uw browser typen.
Op deze website staan alle nieuwtjes en, indien beschikbaar, foto's van recente activiteiten zoals busreisjes. Hebt u zelf geen computer, dan is er misschien wel een familielid of kennis die het voor u wil opzoeken.

Nieuwe leden: Een lid dat een nieuw PCOB lid aanbrengt, krijgt soms een aardigheidje. Lees de Nieuwsbrief. Ga op zoek, we horen graag van u.

50-jarig jubileum PCOB, opgericht 11 november 1960. De landelijke PCOB is de rechtspersoon van de organisatie, dus ook van onze afdeling. Er waren bijeenkomsten in Giessenburg en Utrecht om dit jubileum te gedenken. Naar beide jubileumbijeenkomsten is een afvaardiging van de afd Bodegraven geweest.

40-jarig jubileum van onze afdeling: Op 19 oktober 2010 bestond onze afdeling 40 jaar.
verwijzing
Knop naar het begin van deze pagina